Meubels stofferen

Wat doet een stoffeerder precies?

Bent u benieuwd naar wat een stoffeerder als Van Olderen voor uw originele stoelen en banken kan betekenen? Dan leggen wij dat graag aan u uit. Als stoffeerder zorgt Van Olderen ervoor dat meubels, zoals banken en stoelen, een nieuwe buitenlaag krijgen. Het verschilt per situatie waarom dit nodig is. Wellicht heeft u jaren geleden een bank of stoel gekocht en zit deze voortreffelijk, maar verandert de buitenkant steeds meer in een aftandse boel. Om er in uw woonkamer toch nog een beetje mooi – en zeker niet te vergeten: comfortabel – bij te blijven zitten, is een meubelstoffeerder als Van Olderen de perfecte oplossing. Wij zorgen ervoor dat u uw oude meubels niet weg hoeft te gooien. Naast dat dit vaak extra geld kost, zitten er soms ook bepaalde herinneringen aan een bank. Een specialist gericht op meubels stofferen zorgt er dan voor dat de buitenkant er weer als nieuw uitziet, zodat u weer op uw oude vertrouwde stekkie kunt zitten.

Wat kan Van Olderen stofferen?

Wellicht schiet er bij het woord ‘stofferen’ alleen de gedachte van stoelen en banken uit de woon- of eetkamer door uw hoofd. Maar dat is verre van juist. Het is afhankelijk per stoffeerder, maar bij meubelstofferder Van Olderen kunt u ook nog vertrouwen op een flinke dosis expertise op een nog breder vlak. Zo is het werken met kussens in caravans en campers ons zeker niet vreemd. Maar hetzelfde geldt voor kussens in tuinstoelen of zelfs een bureaustoel. Er zijn verschillende mogelijkheden en er past er dikwijls wel eentje binnen uw wensen. En wanneer dit nog niet het geval is kunt u contact opnemen met Van Olderen om uw wensen omtrent meubels stofferen door te geven.

Wat zijn de voordelen van Van Olderen?

Uiteraard is het eerder genoemde brede scala aan soorten meubels die gestoffeerd kunnen worden een groot pluspunt. Maar dat is niet het enige voordeel van de samenwerking met Van Olderen als stoffeerder. Wij zetten graag een lijstje neer waarin u voordelen kunt lezen die u mag ondervinden bij meubelstoffeerder Van Olderen:

  • Echt vakmanschap
  • Ervaring vanaf 1966
  • Afspraak aan huis
  • 10.000+ stofstalen
  • Snelle productlevering

De duidelijke en heldere service van Van Olderen

Het is zaak om goed te weten wat u wilt. Wilt u bijvoorbeeld een bepaalde stof die u eerst niet had? Of gaat u voor dezelfde stof in een nieuwe kleur? Uit de duizenden stofstalen die wij u voorleggen kunt u kiezen om vervolgens uw ideale resultaat aan te wijzen. Standaard zaken als inmeten en doorberekening volgen hierop. Als de resultaten hiervan duidelijk zijn, zullen wij dit ook gegarandeerd communiceren richting u. Het is belangrijk dat u een inzichtelijk en helder overzicht heeft in wat er gaat gebeuren, wat de prijs hiervan is en hoe lang het gaat duren.

Maak een afspraak met meubelstoffeerder Van Olderen

Wilt u een afspraak maken met meubelstoffeerder Van Olderen? Of heeft u een vraag omtrent meubels stofferen? Of wellicht heeft u nog wat meer advies nodig over wat wij als stoffeerder kunnen bieden in uw situatie. Neem contact op door te bellen naar 06-53810537, of te mailen naar info@avanolderen.nl. Meubelstoffeerder Van Olderen zal uw wens omtrent meubels stofferen realiseren door u verschillende diensten hierin te bieden.

Maak een afspraak