Design meubels een nieuw leven inblazen

Wilt u uw design meubels een nieuw leven inblazen? Omdat u bent uitgekeken op de uitstraling van uw design meubels? Of omdat de stof inmiddels zo erg versleten is dat deze aan vervanging toe is? Meubelstoffeerderij A.J.J. van Olderen biedt de oplossing! Bij ons kunt u namelijk design meubels laten opknappen door ze opnieuw te laten stofferen. Herstofferen is dé manier om uw versleten of kapotte design meubels te repareren. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Neem gerust contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden van design meubels stofferen!

Uw design meubels in een nieuw jasje

Bij Meubelstoffeerderij A.J.J. van Olderen kunt u design meubels laten stofferen. Perfect wanneer u uw design meubels wilt opknappen. Wij kunnen diverse meubels stofferen; van stoelen tot banken. Wij steken uw meubelstuk graag in een nieuw jasje. Welke interieurstijl u ook heeft. Of u nu houdt van klassiek of toch meer modern, door ons uw design meubels te laten stofferen, past uw meubelstuk straks weer perfect bij de rest van uw interieur.

Jarenlang genieten van uw design meubels

Door een meubel van nieuwe stof te voorzien, kan deze er weer voor vele jaren tegenaan. U hoeft dus nog geen afscheid te nemen van uw favoriete zitmeubel als de stof versleten of beschadigd is, u kunt het meubel gewoon laten opknappen. Zo bespaart u bovendien geld ten opzichte van de aanschaf van een nieuw meubelstuk.

Specialist in stofferen van meubels

Het opknappen van uw design meubels kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij hebben jarenlange ervaring en expertise op het gebied van meubelstoffering. Bovendien zijn we op de hoogte van de nieuwste trends en technieken. Wij werken enkel met hoogwaardige stoffen van gerenommeerde merken, waardoor uw meubel niet alleen een nieuwe look krijgt als u het laat stofferen, en dat ook nog eens van de beste kwaliteit is. Verder bieden wij u:

  • Echt vakmanschap
  • Sinds 1966
  • Afspraak aan huis
  • 10.000+ stofstalen

Contact opnemen met A.J.J. van Olderen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van design meubels stofferen? Neem gerust contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen! Bel naar 0653810537 of stuur een e-mail naar info@avanolderen.nl. Wilt u direct een afspraak plannen? Vul dan het contactformulier op de website in.

Andere interessante diensten

Maak een afspraak