Klassieke meubels opknappen

Wilt u uw klassieke meubels opknappen? Geef uw klassieke meubels een frisse en nieuwe look door ze te laten stofferen bij Meubelstoffeerderij A.J.J. van Olderen! Uw meubels zijn bij ons in goede handen. Met meer dan 49 jaar ervaring bekleden wij uw meubelstukken met grote passie en precisie, zodat u opnieuw kunt genieten van uw klassieke meubels. Zo hoeft u een versleten of kapot meubelstuk dus niet direct de deur uit te doen, maar kunt u het gewoon door ons laten repareren. Wilt u uw klassieke meubels een nieuw leven inblazen? Omdat u op de uitstraling van uw meubels bent uitgekeken? Of omdat de stof aan vervanging toe is? Neem gerust contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden van klassieke meubels stofferen!

Uw klassieke meubels in een nieuw jasje

Bij Meubelstoffeerderij A.J.J. van Olderen kunt u klassieke meubels laten stofferen. Perfect wanneer uw meubels gerepareerd of opgeknapt moeten worden. Wij stofferen allerlei klassieke meubelstukken. Van stoelen tot banken. We steken ze graag in een nieuw jasje. Door uw meubels te laten stofferen passen ze straks weer direct bij de rest van uw interieur.

Nog jarenlang plezier van uw klassieke meubels

Klassieke meubels zijn prachtig. We snappen het dat u deze meubels het liefst voor altijd wilt houden. Toch ontkomt u er niet aan dat een meubelstuk na verloop van tijd beschadigd raakt of verslijt. Gelukkig hoeft u dan nog geen afscheid te nemen van uw meubel, want u kunt klassieke meubels gewoon door ons laten opknappen. Door uw meubels van een nieuwe stof te voorzien, kunnen ze er weer jaren tegenaan. Dit bespaart u veel geld ten opzichte van de aanschaf van een nieuw klassiek meubelstuk.

Van Olderen aan het werk met meubels reparatie

Specialist in meubels stofferen

Het opknappen of repareren van uw klassieke meubels kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij beschikken namelijk over jarenlange ervaring en expertise in meubelstoffering. Daarbij zijn we op de hoogte van de nieuwste trends en technieken. Voor het stofferen van meubels maken wij enkel gebruik van hoogwaardige stoffen van gerenommeerde merken. Uw meubel krijgt dus niet alleen een nieuwe look als u dit door ons laat stofferen, maar is daarna ook nog eens van de beste kwaliteit. Verder profiteert u bij ons van:

  • Echt vakmanschap
  • Sinds 1966
  • Afspraak aan huis
  • 10.000+ stofstalen

Contact opnemen met A.J.J. van Olderen

Wij helpen u graag met het opknappen of repareren van uw klassieke meubels. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van klassieke meubels stofferen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 0653810537 of stuur een e-mail naar info@avanolderen.nl en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u direct een afspraak maken? Dit doet u via het contactformulier op de website.

Andere interessante diensten

Maak een afspraak