Stoel stofferen

Het stofferen van uw stoel bij Meubelstoffeerderij van Olderen

Het stofferen van een stoel is een vak op zich. Meubelstoffeerderij van Olderen is al sinds 1966 gespecialiseerd in het stofferen van meubels. Wanneer wij uw stoel stofferen, doen wij dit met veel precisie. Geheel naar wens en volgens de richtlijnen. Weet u al hoe u uw stoel wenst te stofferen? Misschien heeft u behoefte aan een andere kleur stof, of wilt u van leren stoelen overstappen naar stoffen stoelen. Wellicht heeft uw interieur de afgelopen jaren een metamorfose ondergaan of bent u uitgekeken op uw huidige kleur stoelen. Van Olderen helpt u dan graag verder. Onze professionals meten uw stoel op en maken alle doorberekeningen omtrent het benodigd materiaal, het maakloon en de metrage stof. Aan de hand hiervan maken wij het kostenplaatje voor u inzichtelijk en heeft u een helder beeld van hoe lang de werkzaamheden gaan duren.

Uw stoel stofferen biedt veel voordelen

Het stofferen van uw stoel zorgt er allereerst voor dat u uw oude geliefde stoel niet weg hoeft te gooien. Dit kan een groot voordeel zijn wanneer dit altijd uw fijnst zittende stoel was. Ook ziet het er een stuk mooier uit als uw stoelen weer van een nieuwe stoffering zijn voorzien. Zo kan het zijn dat uw stoelen bijvoorbeeld zijn ingezakt of doorgezakt. Indien hier sprake van is, is het laten stofferen van uw stoelen bij Van Olderen zeker de juiste keuze.

Waarom kiezen voor Meubelstoffeerder Van Olderen?

Met 60 jaar ervaring weten wij alles omtrent het stofferen van uw stoel. U kunt dan ook vertrouwen op een ware expert welk al jaren een groot speler in de markt is. En dat is niet het enige voordeel dat u bij Van Olderen krijgt. Zo bieden wij namelijk ook:

  • Echt vakmanschap
  • Ervaring vanaf 1966
  • Afspraak aan huis
  • 10.000+ stofstalen
  • Snelle productlevering

Uw stoel stofferen? Neem contact op!

Wilt u het stofferen van uw stoel overlaten aan de experts van Van Olderen? Of behoeft u meer informatie of advies omtrent onze veelzijdige diensten? Neem dan gerust contact met ons op via 06-53810537, of te mailen naar info@avanolderen.nl. Van Olderen zal dan snel en vakkundig uw stoel stofferen op de door u gewenste wijze.

Maak een afspraak