Bank stofferen

Een bank stofferen: hoe werkt dat?

Een bank stofferen is een vak apart: Van Olderen kan hierover meepraten. Sinds 1966 is ons bedrijf onder de naam Van Olderen werkzaam in de branche van het stofferen van meubels. Het is een proces waarbij behoorlijk veel precisie komt kijken en veel beslissingen moeten worden gemaakt. Zo scheelt het ontzettend veel als u een idee heeft welke kant u op wilt gaan wat betreft het (her)stofferen van de bank. Heeft u bijvoorbeeld al die tijd op een leren bank gezeten en bent u nu toe aan iets anders? Dan is wellicht een stoffen bank iets voor u. Maar het kan ook zijn dat de stof van uw huidige bank u uitermate goed bevalt, maar dat u – om wat voor reden dan ook – toe bent aan een nieuwe kleur. Misschien is uw interieur veranderd, of houdt u na jarenlang te hebben gekeken naar dezelfde bank niet meer van die betreffende kleur. Van Olderen weet raad met al uw keuzes. Onze experts zullen uw bank opmeten en alle doorrekeningen omtrent metrage stof, benodigd materiaal en maakloon in acht nemen. Zo kunnen wij u een duidelijk en helder inzicht geven in wat u kunt verwachten, welke prijs hieraan vast zit en hoe lang dit proces zal duren.

Het stofferen van een bank kan vele voordelen hebben

Het stofferen van een bank kan als belangrijkste voordeel hebben dat u uw oude geliefde bank niet hoeft weg te gooien. Om velerlei redenen kan dit fijn zijn voor u. Daarnaast ziet het er gewoon een stuk mooier uit als u weer een nieuwe stoffering om uw bank heeft zitten. En uiteraard kan het zelfs zo zijn dat de bank haar zitcomfort verloor omdat deze steeds verder in- of doorzakte. Ook in deze gevallen is uw bank stofferen door Van Olderen een goede keuze.

De voordelen van een bank stofferen door Van Olderen

Meubelstoffeerder Van Olderen weet met 60 jaar ervaring zonder enige twijfel van wanten omtrent het stofferen van uw bank. Het is fijn om te kunnen vertrouwen op de expertise van een speler die al lange tijd op de markt actief is. Maar dat is niet het enige voordeel wanneer u ervoor kiest om uw bank te laten stofferen door Van Olderen. Zo ervaart u namelijk ook:

  • Echt vakmanschap
  • Ervaring vanaf 1966
  • Afspraak aan huis
  • 10.000+ stofstalen
  • Snelle productlevering

Laat uw bank stofferen door experts van Van Olderen

Bent u overtuigd dat uw bank stofferen een goede klus is voor Van Olderen? Of heeft u wellicht nog meer informatie of advies nodig omtrent een bepaald onderdeel van de diensten die door Van Olderen worden aangeboden? Te allen tijde kunt u gerust contact opnemen door te bellen naar 06-53810537, of te mailen naar info@avanolderen.nl. Van Olderen zal met grote precisie en met haar hoge deskundigheid uw bank stofferen op de manier zoals u dat graag wilt.

Maak een afspraak