Camper stofferen

Uw camper stofferen op vakkundige wijze door Van Olderen

Gaat u op vakantie en wilt u uw camper snel laten stofferen? Meubelstoffeerderij Van Olderen levert vakwerk. Al sinds 1966 specialiseren wij ons in het stofferen van meubels, waarop wij ook uw camper met veel precisie kunnen stofferen. Dit doen wij geheel naar uw wensen en volgens de algemene richtlijnen. Heeft u al een idee voor de stofferingen voor uw camper? Onze adviseur denkt graag met u mee. Misschien wenst u uw banken van een andere soort bekleding te voorzien of wilt u liever een andere stoffering voor uw stoelen? De experts van Van Olderen zullen uw meubilair vakkundig opmeten en de juiste berekeningen maken omtrent de metrage stof, het benodigde materiaal en het maakloon. Op deze manier maken wij de kosten voor u inzichtelijk en weet u ook hoe lang de werkzaamheden precies zullen duren. Dit is zowel handig voor u als voor ons.

De voordelen van het stofferen van uw camper

Wat het voordeel is van het stofferen van uw camper? Door uw camper van nieuwe bekleding te voorzien, hoeft u niet direct een nieuwe camper te kopen en ziet deze er weer geheel als nieuw uit. Uw caravan krijgt namelijk een geheel nieuwe uitstraling door een andere bekleding, wat u weer meer vakantieplezier garandeert. Het voelt zowaar alsof u in een nieuwe camper slaapt. Laat deze klus dan ook aan Van Olderen over en geniet straks van een prachtige nieuwe uitstraling van uw camper.

Waarom Meubelstoffeerderij Van Olderen?

Wij hebben 60 jaar ervaring in het stofferen van meubels. Kiest u voor ons, dan heeft u met een echte expert van doen en kiest u voor een grote speler in de markt. En dit is niet het enige wat wij u te bieden hebben, zo bieden wij u tevens:

  • Echt vakmanschap
  • Ervaring vanaf 1966
  • Afspraak aan huis
  • 10.000+ stofstalen
  • Snelle productlevering

Oftewel, bij Meubelstoffeerderij van Olderen staan wij garant voor waar vakmanschap, snelle service en geheel op maat gemaakte producten voor uw camper.

Uw camper stofferen? Bel ons direct!

Wilt u een prachtig ogende camper en deze het liefst laten stofferen door een professional? Of wilt u graag meer informatie omtrent onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte via 06-53810537, of te mailen naar info@avanolderen.nl. Van Olderen is dan snel ter plaatse om uw camper te stofferen in de door u gewenste stijl!

Maak een afspraak