Camper kussens laten bekleden

Uw camper kussens bekleden wij snel doch vakkundig

Wenst u uw camper kussens te bekleden op een snelle doch vakkundige manier? Meubelstoffeerderij Van Olderen is dan uw specialist. Al sinds 1966 zijn wij gespecialiseerd in het stofferen van meubilair, maar ook in het verzorgen van de stoffering voor camper kussens. Uw camper kussens bekleden wij met veel precisie. Geheel naar wens en op maat gemaakt. Heeft u al een idee hoe u uw camper kussens wilt laten bekleden? Draag uw idee dan bij ons aan, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Hierbij denken wij graag met u mee. Het kan zijn dat u alle camper kussens opnieuw wenst te bekleden of misschien maar een deel hiervan. Onze experts zullen uw kussens vakkundig opmeten en vervolgens een berekening maken omtrent de metrage stof, het benodigde materiaal en het maakloon. Op deze wijze maken wij de kosten voor u inzichtelijk en geven wij een indicatie omtrent hoelang de werkzaamheden zullen duren. Zo bieden wij transparantie en daarmee duidelijkheid.

Het bekleden van uw camper kussens biedt vele voordelen

Welke voordelen biedt het bekleden van uw camper kussens u? Allereerst zorgt een andere bekleding voor een geheel nieuwe uitstraling van uw camper. Uw camper lijkt als het ware gloednieuw. Een nieuwe camper aanschaffen is dus niet per definitie nodig wanneer u bent uitgekeken op de huidige bekleding. Door de nieuwe uitstraling van de camper, gaat u met meer plezier op vakantie en ervaart u het leven hierin toch weer anders. Bij Van Olderen ligt het bekleden van uw camper kussens dan ook in goede handen.

kussens

Waarom kiezen voor Meubelstoffeerderij Van Olderen?

Wij beschikken met 60 jaar ervaring in het stofferen van meubilair. Maakt u de keuze voor ons, dan kiest u tevens voor een echte expert. Dat wij een groot speler in de markt zijn, is niet voor niets zo. Naast onze ruime ervaring, bieden wij u nog veel meer. Zo garanderen wij u ook:

  • Echt vakmanschap
  • Ervaring vanaf 1966
  • Afspraak aan huis
  • 10.000+ stofstalen
  • Snelle productlevering

Kortom, onze meubelstoffeerderij staat garant voor op maat gemaakte producten, waar vakmanschap en een snelle service bij het bekleden van uw camper kussens.

van Olderen-2936

Uw camper kussens laten bekleden? Neem contact op

Wilt u uw camper van een geheel nieuwe uitstraling voorzien en uw camper kussens laten bekleden door ware professionals? Wij realiseren graag prachtige camper kussens voor uw camper. Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte naar 06-53810537, of mail naar info@avanolderen.nl. Van Olderen maakt uw camper kussens dan geheel in de stijl die u wenst!

Maak een afspraak