Stofferen: Specialist in het stofferen van meubels

Wilt u een meubelstuk laten stofferen? Omdat de stof van uw meubel versleten is en aan vervanging toe is? Of omdat u uitgekeken bent op de huidige uitstraling van het meubelstuk? Meubelstoffeerderij A.J.J. van Olderen is gespecialiseerd in het stofferen van meubels. Wij stofferen banken, stoelen, boten, campers en meer. Door uw meubels te laten stofferen, krijgen ze een nieuwe, frisse look. Zo hoeft u uw favoriete zitmeubel nog niet bij het grof vuil neer te zetten en kunt u er nog lang van genieten. Wilt u uw meubels opknappen? Neem contact met ons op en ontdek wat de vele mogelijkheden zijn van meubels stofferen!

Welke meubels kunt u door ons laten stofferen?

Wij stofferen verschillende meubels. Van klassiek tot modern, maar ook design meubels en tuinmeubels. Zo kunt u onder andere met de volgende meubelstukken bij ons terecht:

  • Camper stofferen
  • Boten stofferen
  • Stoel (her)stofferen
  • Bank stofferen
  • Overige

Wilt u weten of wij uw meubel kunnen stofferen? Neem gerust contact met ons op.

Een nieuwe, frisse look

Herstofferen is dé oplossing wanneer u uw meubels een nieuwe en frisse look wilt geven. Een nieuwe stof doet wonderen. U knapt er uw meubels echt mee op. Door ons uw meubels te laten stofferen, hoeft u nog geen afscheid van uw meubels te nemen wanneer deze beschadigd of versleten zijn. Wij steken uw meubels weer in een nieuw jasje, zodat ze weer perfect bij de rest van het interieur passen. Dat bespaart u veel geld ten opzichte van de aanschaf van nieuwe meubels. Bovendien kan een meubel er weer jaren tegenaan als u deze laat voorzien van een nieuwe stof.

Passie voor stofferen

Wilt u uw meubel nog niet de deur uit doen, maar bent u wel toe aan iets nieuws? Dankzij onze passie voor stofferen blazen wij uw meubels een nieuw leven in. Wij stofferen al meer dan 53 jaar. Altijd met liefde voor het vak. Door onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van meubelstoffering, is het stofferen van uw meubels bij ons in goede handen. Daarbij zijn we van de nieuwste trends en technieken op de hoogte en maken we gebruik van hoogwaardige stoffen van gerenommeerde merken. Hierdoor krijgen uw meubels niet alleen een nieuwe look, maar zijn ze ook van de beste kwaliteit. Laat ons uw meubels opknappen en u profiteert van:

  • Echt vakmanschap
  • Sinds 1966
  • Afspraak aan huis
  • 10.000+ stofstalen

Contact opnemen met A.J.J. van Olderen

U kunt bij ons verschillende meubels laten stofferen. Van stoelen tot banken. Maar ook campers of boten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen! Bel ons op 0653810537 of stuur een e-mail naar info@avanolderen.nl. Wilt u direct een afspraak maken voor het stofferen van uw meubels? Vul dan het contactformulier op de website in.

Andere interessante diensten

Maak een afspraak