Overige

Is de stof van uw meubel zo erg versleten dat het aan vervanging toe is? Is uw meubel beschadigd, waardoor deze gerepareerd moet worden? Of bent u gewoon helemaal uitgekeken op de uitstraling van uw meubel? In deze gevallen kunt u terecht bij meubelstoffeerderij A.J.J. van Olderen! Wij bieden u dé oplossing, namelijk uw meubel opnieuw laten stofferen. Herstofferen is dé manier om een meubelstuk op te knappen. Een nieuwe stof kan wonderen doen. Het geeft een meubelstuk een nieuwe en frisse look. Dus wilt u uw meubelstuk nog niet de deur uit doen, maar bent u wel toe aan iets nieuws? Neem contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden van meubels stofferen!

Welke meubels stofferen wij?

Bij ons kunt u terecht voor het stofferen van verschillende meubels. Van klassieke meubels tot moderne meubels, maar ook design meubels en tuinmeubels. Zo zijn wij onder andere gespecialiseerd in het stofferen van:

  • Stoelen
  • Caravankussens
  • Bootkussens
  • Banken
  • Overige meubels

Wilt u weten of wij uw meubel kunnen stofferen? Neem gerust contact met ons op.

Meubels nieuw leven inblazen

Uw meubels opnieuw laten stofferen is dé oplossing wanneer u uw meubels wilt opknappen of repareren. Wij steken uw meubel in een nieuw jasje, zodat deze weer perfect past bij de rest van uw interieur. Doordat wij uw meubel nieuw leven in kunnen blazen, hoeft u er nog geen afscheid van te nemen wanneer het versleten of beschadigd is. Dat bespaart u geld ten opzichte van de aanschaf van een nieuw meubelstuk! Uw meubel kan er weer jaren tegenaan als u deze van een nieuwe stof laat voorzien.

Passie voor stofferen van meubels

Het stofferen van meubels is onze passie. Wij doen dit al meer dan 53 jaar. Met liefde voor het vak steken wij uw meubels in een nieuw jasje. Van klassiek tot modern. Wij hebben jarenlange ervaring en expertise op het gebied van meubelstoffering, dus het opknappen van uw meubels kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Bovendien zijn we van de nieuwste trends en technieken op de hoogte. Voor het stofferen van meubels maken wij altijd gebruik van hoogwaardige stoffen van gerenommeerde merken, waardoor uw meubels niet alleen een nieuwe look krijgen, maar ook van de beste kwaliteit zijn. Verder bieden wij:

  • Echt vakmanschap
  • Sinds 1966
  • Afspraak aan huis
  • 10.000+ stofstalen

Contact opnemen met A.J.J. van Olderen

Bij Meubelstoffeerderij A.J.J. van Olderen kunt u dus verschillende meubels laten stofferen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen! U bereikt ons telefonisch via 0653810537 of per mail door een bericht te sturen naar info@avanolderen.nl. Wilt u direct een afspraak maken voor het stofferen van uw meubels? Vul dan het contactformulier op de website in.

Andere interessante diensten

Maak een afspraak