Caravankussens

Voor het snel en vakkundig bekleden van uw caravankussens

Wilt u uw caravankussens laten bekleden op een snelle, vakkundige wijze? Kies Meubelstoffeerderij Van Olderen als uw specialist. Wij zijn al sinds 1966 gespecialiseerd in het stofferen van meubels. Uw caravankussens bekleden wij met veel precisie. Geheel naar uw wensen en volgens de gestelde richtlijnen. Weet u al hoe uw caravankussens eruit mogen zien? Misschien wenst u een andere kleur voor de kussens of wilt u overstappen op een geheel andere stof. Van Olderen is u dan graag van dienst. Onze professionals meten vakkundig uw stoel op en maken de juiste berekeningen omtrent de metrage stof, het benodigd materiaal en het maakloon. Zo worden de kosten inzichtelijk gemaakt en weet u precies hoe lang de klus gaat duren. Handig voor ons en handig voor u.

Voordelen van het bekleden van uw caravankussens

Wat is nu het grote voordeel van het bekleden van uw caravankussens? Allereerst hoeft u uw fijne oude kussens niet weg te doen. Door uw caravankussens van nieuwe bekleding te voorzien, zullen uw kussens er weer prachtig en geheel als nieuw uitzien. Ook uw caravan krijgt een hele nieuwe uitstraling door een andere bekleding van uw caravankussens. Dit garandeert heel wat fijne vakanties in uw caravan. Laat deze klus dan ook gerust aan Van Olderen over!

Waarom Meubelstoffeerderij Van Olderen kiezen?

Doordat wij 60 jaar ervaring hebben in het stofferen van zowel meubilair als kussens, kunt u vertrouwen op een ware expert. Wij zijn al jaren een grote speler in de markt. Maar dit zijn niet de enige voordelen die wij u te bieden hebben. Zo bieden wij u ook:

  • Echt vakmanschap
  • Ervaring vanaf 1966
  • Afspraak aan huis
  • 10.000+ stofstalen
  • Snelle productlevering

Kortom, bij Meubelstoffeerderij van Olderen leveren wij snelle service, waar vakmanschap en geheel op maat bekleedde caravankussens.

Uw caravankussens bekleden? Neem nu contact op!

Wilt u uw caravankussens het liefst laten bekleden door een ware expert? Of wenst u meer informatie omtrent de diensten van Van Olderen? U kunt gerust contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte of meer informatie via 06-53810537, of te mailen naar info@avanolderen.nl. Van Olderen stoffeert dan snel doch vakkundig uw caravankussens. En dat allemaal geheel naar wens.

Maak een afspraak