Bootkussens maken

Uw bootkussens laten stofferen bij Van Olderen

Wilt u bootkussens laten maken of bekleden? Meubelstoffeerderij Van Olderen levert gespecialiseerd vakwerk. Sedert 1966 zijn wij actief in het stofferen van meubilair, alsmede kussens. Zo kunnen wij ook uw bootkussens bekleden, wat met veel precisie en geheel volgens uw wensen gebeurt. Wilt u bootkussens laten maken? Ook dat is mogelijk. Indien u al een idee heeft, kunt u deze bij ons aandragen, zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken. Wij denken graag met u mee. Misschien wilt u enkel uw banken van nieuwe kussens voorzien, of gaat u ook voor nieuwe kussens voor uw stoelen? Onze experts meten vakkundig uw kussens op maat en maken een berekening omtrent het benodigde materiaal, de metrage stof en het maakloon. Zo brengen wij de kosten inzichtelijk in beeld en weet u hoelang de werkzaamheden zullen duren. U weet dan ook precies wat u van ons kunt verwachten.

De voordelen van het bekleden van bootkussens

Wat brengt het bekleden van bootkussens aan voordelen mee? Allereerst krijgt uw boot, door deze van nieuwe bekleding te voorzien, weer een gloednieuwe en stralende uitstraling. Een nieuwe boot kopen omwille van de bekleding is dan ook niet meer nodig. Door de nieuwe uitstraling, krijgt u geheid meer vaarplezier en lijkt het bijna alsof u in een andere boot vaart. Uw klus ligt bij van Olderen dan ook in de juiste vakkundige handen.

Waarom Meubelstoffeerderij Van Olderen kiezen?

Ons bedrijf 60 jaar ervaren in het stofferen van meubels. Indien u de keuze maakt voor ons, kiest u tevens voor een ware expert. Wij zijn een groot speler en dat is niet voor niets. Wij hebben u naast onze ruime ervaring nog veel meer te bieden. Zo bieden wij u ook:

  • Echt vakmanschap
  • Ervaring vanaf 1966
  • Afspraak aan huis
  • 10.000+ stofstalen
  • Snelle productlevering

Met andere woorden, Meubelstoffeerderij van Olderen garandeert snelle service, op maat gemaakte producten en waar vakmanschap bij het bekleden van uw boot met de meest prachtige kussens.

Plan snel een afspraak in bij Van Olderen

Is uw interesse gewerkt omtrent de mogelijkheden die meubelstoffeerder Van Olderen aan u biedt? Heeft u een vraag aangaande een van de specifieke diensten die zij leveren, of wilt u direct een afspraak maken? Bel dan naar 06-53810537, of mail naar info@avanolderen.nl. Van Olderen zorgt ervoor dat zij zorgen voor het stofferen of bekleden van het gewenste meubilair van uw woning of kantoor in Huissen.

Maak een afspraak