Vernieuwen

Meubels vernieuwen

Wilt u uw meubels vernieuwen? Omdat u bent uitgekeken op de uitstraling ervan? Of omdat de stof versleten is en deze nu toch wel echt aan vervanging toe is? Ga naar Meubelstoffeerderij A.J.J. van Olderen! Bij ons kunt u namelijk oude meubels laten opknappen. Hoe? Door ze te laten stofferen. Herstofferen is dé manier om versleten of kapotte meubels in een nieuw jasje te steken. Zo hoeft u nog geen afscheid te nemen van uw favoriete zitmeubel. Dus wilt u uw meubels laten opknappen? En ze voorzien van een nieuwe stof? Neem gerust contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden die wij bieden voor het vernieuwen van meubels!

Meubels opknappen

Bij ons kunt u uw oude meubels vernieuwen door ze te laten stofferen. Dit is dé oplossing voor mensen die hun meubels willen opknappen. Wij kunnen diverse meubels stofferen. Design meubels, klassieke meubels en ook tuinmeubels. En van stoelen tot banken. Wij steken uw oude meubels graag in een nieuw jasje. Doordat wij uw meubels opknappen, passen ze straks weer perfect bij de rest van het interieur.

Een nieuwe stof doet wonderen

Door uw meubel te vernieuwen, kan het er weer jaren tegenaan. Een nieuwe stof doet namelijk wonderen. Het geeft uw meubelstuk een nieuwe, frisse look. U hoeft dus nog geen afscheid te nemen van een meubel dat versleten of beschadigd is. U laat uw meubels gewoon opknappen door A.J.J. van Olderen! Dit bespaart u geld ten opzichte van de aanschaf van een nieuw meubel.

Uw meubels laten vernieuwen door A.J.J. van Olderen

Meubels vernieuwen is onze passie. Dit doen we al meer dan 53 jaar. U kunt uw oude meubels dus met een gerust hart door ons laten opknappen. Wij hebben jarenlange ervaring en expertise op het gebied van meubelstoffering. Bovendien zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken. Er wordt alleen met hoogwaardige stoffen van gerenommeerde merken gewerkt tijdens het meubels opknappen, waardoor uw meubel niet alleen een nieuwe look krijgt, maar ook van de beste kwaliteit is. Laat ons uw oude meubels opknappen en u profiteert van:

  • Echt vakmanschap
  • Sinds 1966
  • Afspraak aan huis
  • 10.000+ stofstalen

Contact opnemen met A.J.J. van Olderen

Wilt u uw meubels laten vernieuwen door een specialist in stofferen? Neem gerust contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen! Bel ons op 0653810537 of stuur een e-mail naar info@avanolderen.nl. Wilt u direct een afspraak maken om uw oude meubels te laten opknappen? Vul dan het contactformulier op de website in.

Andere interessante diensten

Maak een afspraak