Stoel herstofferen

Hoe werkt het proces van een stoel (opnieuw) bekleden?

Als meubelstoffeerder hebben wij jarenlange ervaring in het vak. Sinds 1966 is ons bedrijf een feit en tot op de dag van vandaag helpen we vele klanten met het vernieuwen van hun stoelen door deze (opnieuw) te bekleden en te stofferen. Het is belangrijk dat voor dit proces in ieder geval duidelijk is welke stof u wilt gebruiken. Heeft u bijvoorbeeld een lange tijd een stoffen stoel gehad, en bent u toe aan iets nieuws? Of wellicht bevalt de stof wel, maar wilt u voor de verandering wel eens een andere kleur in uw woonkamer? U geeft het aan, en Van Olderen zorgt ervoor dat het gemaakt wordt. Er wordt altijd met grote precisie gewerkt. Hierdoor mag u altijd kwaliteit verwachten, iets wat we ook erg belangrijk vinden om onze klanten te bieden.

Het herstofferen van het meubel

Als u uit het stalenboek een kleur heeft gekozen – of dit nog steeds aan het doen bent – zorgen wij voor de volgende stap: het inmeten van de afmetingen van het bepaalde meubel. Zo kunnen we belangrijke zaken als het metrage stof, benodigde materiaal en het maakloon berekenen. Dikwijls kunnen wij u, als u besloten heeft voor welke stof u gaat, zeer snel een duidelijke en inzichtelijke prijsopgave doen. We vinden het namelijk belangrijk dat u goed inzicht heeft over de geschatte kosten van het project. Daarbij hanteren we stelselmatig de regel dat u binnen een week weer het meubel van ons terugkrijgt. Als we tegen complicaties aanlopen waardoor deze periode langer duurt, dan laten we dit altijd tijdig weten.

Waarom u voor de service van Van Olderen moet kiezen

Kiest u voor Van Olderen, dan kiest u voor een goede service. Deze term hebben wij hoog in ons vaandel staan en daarom bieden wij onze klanten net even een tikkeltje meer service. Voorgaande klanten stelden steevast de vele mogelijkheden omtrent stoel bekleden op prijs. Hun positieve ervaringen met Van Olderen zijn op een betrouwbare samenwerking gestoeld. Naast het brede aanbod waarmee Van Olderen werkt, is er nog een aantal andere voordelen waarvan u profiteert wanneer u kiest voor de service van het stoffeerbedrijf:

  • Echt vakmanschap
  • Ervaring vanaf 1966
  • Afspraak aan huis
  • 10.000+ stofstalen
  • Snelle productlevering

Verschillende soorten stoelen

Uw project is in goede handen bij Van Olderen. Zo kunt u natuurlijk een stoel bekleden die bij u afkomstig is uit de woonkamer, eetkamer of wellicht zelfs slaapkamer. Maar dat zijn niet de enige mogelijkheden die u heeft bij ons als meubelstoffeerder. U kunt namelijk ook bij ons terecht voor kussens in tuinstoelen of caravans of campers. U merkt het al, u heeft bij ons legio opties.

Laat uw stoel herstofferen of uw stoelen bekleden door Van Olderen

Bent u overtuigd om de expertise van Van Olderen in te schakelen? Of heeft u meer informatie nodig over een bepaald onderwerp? Dan kunt u altijd contact opnemen met de ervaren medewerkers van het meubelstoffeerbedrijf. Telefonisch kan dit op  06-53810537, via de mail kan dit op info@avanolderen.nl. Van Olderen zorgt ervoor dat zij op professionele wijze met uw wensen in het achterhoofd uw stoel(en) (opnieuw) bekleden of uw stoel herstofferen.

Maak een afspraak