Meubels stofferen in Bemmel

Opnieuw stofferen van uw stoelen of banken in Bemmel?

Zoekt u een meubelstoffeerder in omgeving van Bemmel? Van Olderen is een meubelstoffeerder die u helpt bij het stofferen van uw bank of stoel zodat deze er weer uitzien als nieuw. Het bedrijf bestaat sinds 1966 en intussen is de zoon van de oprichter ook werkzaam in hetzelfde bedrijf. De passie zit Van Olderen dus in het bloed. Zij stofferen met alle liefde uw meubilair uit Bemmel. Wellicht bent u in het bezit van een oude bank die nog wel goed zit, maar er aftands uitziet doordat de stof bijna versleten is. Dan is het opnieuw laten bekleden van dit meubel een goede keuze. En die wordt door Van Olderen geboden. Ook wanneer uw bank er nog prima uitziet, maar u om welke reden dan ook graag een andere kleur of stof wilt in uw kamer of kantoor. Stoffeerder Van Olderen zorgt ervoor dat uw meubels er weer als nieuw bij komen te staan in Bemmel.

Kies voor Van Olderen voor een goede service

Het loont als u in zee gaat met meubelstoffeerder Van Olderen. Er zijn verschillende soorten meubilair waarmee u vanuit Bemmel bij Van Olderen terecht kunt voor stofferen. Maar dat is niet het enige voordeel dat u ervaart als u kiest voor Van Olderen. Zo biedt Van Olderen:

  • Echt vakmanschap
  • Ervaring vanaf 1966
  • Afspraak aan huis
  • 10.000+ stofstalen
  • Snelle productlevering

De mogelijkheden van stofferen bij Van Olderen

Het kan zijn dat u bij het woord stofferen alleen denkt aan het bekleden van een bank en een stoel. Maar daar houdt het niet op bij Van Olderen. Want waar anderen stoppen, gaan wij verder. Zo is deze meubelstoffeerder ook de perfecte keuze als u uw caravan- of camperkussens, bootkussens, tuinkussens of bureaustoel wilt laten bekleden. Hier wordt altijd met veel precisie naar gekeken en de opdrachten worden met grote zorgvuldigheid uitgevoerd. Zo weet u zeker dat het resultaat er mag zijn en dat u binnen korte tijd weer voor een lange tijd kunt genieten van uw meubilair in Bemmel.

Uw meubels in Bemmel weer als nieuw door Van Olderen

Het kan zijn dat door slijtage of door andere redenen uw bank en stoel niet meer lekker zitten. Zo is de kans groot dat na veel gebruik uw bank doorzakt. In dat geval kunt u ook terecht bij Van Olderen. Het meubelstoffeerbedrijf beschikt over materiaal om te zorgen dat dit probleem wordt opgelost en dat u weer kunt genieten van uw bank alsof deze nieuw is.

Maak een afspraak voor het bekleden van uw meubels in Bemmel

Heeft u interesse in de diensten van Van Olderen? Of bent u benieuwd naar wat zij in uw specifieke situatie voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op door te bellen naar 06-53810537, of een mail te sturen naar info@avanolderen.nl. Meubelstoffeerder Van Olderen neemt graag de klus aan om uw meubels uit Bemmel voor u te stofferen of te bekleden.

Maak een afspraak