Meubels stofferen in Driel

Het stofferen of bekleden van uw stoelen of banken bij Van Olderen in Driel

Stoffeerder Van Olderen staat voor u klaar om uw stoelen of banken uit Driel te bekleden of te (her)stofferen. In 1966 is ons bedrijf opgericht en sindsdien is de passie voor het bekleden en stofferen van meubels overgegeven van vader op zoon. Uw keuze voor deze meubelstoffeerder is dus een gedegen keuze. Heeft u een bank of stoel waar u al een aantal jaar lang frequent op zit? Misschien is het zitcomfort van dit meubel nog wel in orde, maar is het uiterlijk ervan in de loop der jaren behoorlijk achteruit gegaan. Dan is het opnieuw laten stofferen of bekleden hiervan een goede oplossing. Het zou zonde om in Driel direct een geheel nieuwe bank of stoel aan te moeten schaffen, wanneer de oude nog prima zit. Van Olderen in omgeving Driel realiseert voor u een bank die origineel is, maar aanvoelt en lijkt alsof deze nieuw is.

Kies in Driel voor Van Olderen en ervaar de vele voordelen

Naast het kennen en kunnen dat Van Olderen in de afgelopen 50(+) jaar heeft opgedaan, zijn er nog voldoende andere voordelen die u ervaart als u kiest voor de service van Van Olderen. Zo bieden wij u ook:

  • Echt vakmanschap
  • Ervaring vanaf 1966
  • Afspraak aan huis
  • 10.000+ stofstalen
  • Snelle productlevering

Verschillende mogelijkheden qua bekleden en stofferen

Als u dacht dat het stofferen en bekleden ophield bij banken en stoelen in uit uw eet- of woonkamer in Driel, dan heeft u het mis. Want wat dacht u van bootkussens laten bekleden of maken? Of het stofferen of bekleden van caravankussens en kussens voor uw camper? Ook tuinkussens worden door Van Olderen bekleed en gestoffeerd. En als u wilt kunt u tevens voor uw bureaustoel aankloppen bij het stoffeerdersbedrijf. Zoals u leest: er is veel mogelijk. Geef uw wensen vanuit Driel aan, en meubelstoffeerderij Van Olderen gaat er mee aan de slag.

Ervaar in Driel de originele look en feel van uw meubels door Van Olderen

Het is zaak om een hoog zitcomfort te hebben in uw meubels. Wanneer u al geruime tijd beschikt over een stoel of bank, dan is de kans aanwezig dat die naar verloop van tijd is in- of doorgezakt. Als u de stoel of bank in hoge mate een prettige aanvulling op uw inboedel vond, maar de zitting is doorgezakt, vrees dan niet: Van Olderen zorgt ervoor dat uw stoel of bank weer zo wordt als deze origineel was. Met de beschikbare materialen wordt gezorgd dat deze weer wordt hersteld naar zijn originele staat.

Plan in Driel snel een afspraak met Van Olderen

Wilt u in Driel een afspraak maken om een van de diensten van Van Olderen af te nemen? Of heeft u meer informatie of advies nodig over een of meerdere van de betreffende mogelijkheden? Schroom dan niet om contact op te nemen met Van Olderen. Dit kan telefonisch op 06-53810537, of via de mail op info@avanolderen.nl. Van Olderen kan voor u de versleten en aan vervanging toe zijnde banken en stoelen in Driel opnieuw bekleden en stofferen zoals u dat wilt.

Maak een afspraak