Meubels stofferen in Elst

Van Olderen kan uw meubels uit Elst stofferen zoals u dat wilt

Meubelstoffeerder Van Olderen verzorgt voor uw bank of stoel in Elst het stofferen en zorgt hiermee dat deze er snel weer uitzien als nieuw. Vanaf het jaar 1966 is Van Olderen al werkzaam met dit bedrijf. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw klus in goede handen is. Zijn uw banken of stoelen versleten na het vele gebruiken ervan? Of vindt u het fijn als het meubilair in uw woning of kantoor een nieuwe look krijgt? In beide gevallen kunt u zonder enige twijfel vanuit Elst een beroep doen op Van Olderen als stoffeerder.

Kies voor de voordelige service van Van Olderen in Elst

Zegt u ‘Van Olderen’, dan zegt u ‘service’. Naast dat dit familiebedrijf een ruime expertise heeft in het grote aantal type meubels dat zij kunnen stofferen, zijn er meerdere voordelen waarvan u profiteert wanneer u kiest voor producten van Van Olderen. Zo ervaart u:

  • Echt vakmanschap
  • Ervaring vanaf 1966
  • Afspraak aan huis
  • 10.000+ stofstalen
  • Snelle productlevering

Van Olderen stoffeert niet alleen banken en stoelen in Elst

Wie denkt dat alleen banken en stoelen uit de eet- of woonkamer bekleden onder de term stofferen valt, heeft het niet bij het juiste eind. Waar anderen wellicht stoppen, gaat Van Olderen door. Zo kunt u bij ons ook terecht wanneer u graag uw tuinkussens, camper- of caravankussens, bootkussens of bureaustoel wilt laten stofferen. Van Olderen is van alle markten thuis en denkt graag met u mee in nuttige oplossingen voor interessante vragen.

Uw meubilair weer als nieuw door stofferen van Van Olderen

Wellicht ervaart u hinder van het feit dat uw stoel of bank is door- of ingezakt doordat u deze al geruime tijd in uw woning of kantoor heeft staan. In dat geval is dat ook geen probleem voor Van Olderen: met onze ervaring en beschikbare materialen zorgen wij ervoor dat het zitvlak wordt vernieuwd en dat uw meubel snel weer aanvoelt als toen u het net kocht.

Maak een afspraak en laat uw meubels in Elst stofferen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Van Olderen voor u in Elst kan bieden? Of heeft u al een specifieke dienst op het oog waarvoor u graag een afspraak wilt maken? Te allen tijde kunt u gerust contact opnemen door te bellen naar 06-53810537 of te mailen naar info@avanolderen.nl. Van Olderen zorgt voor het stofferen of bekleden van uw meubilair uit Elst met als resultaat het gevoel dat deze nieuw uit de winkel komt.

Maak een afspraak