Meubels stofferen in Gendt

Laat uw meubilair uit Gendt stofferen door Van Olderen

Wilt u uw meubels in Gendt laten stofferen, dan is de keuze voor Van Olderen een goede. Wellicht herkent u het wel: u heeft jaren geleden een bank gekocht die tot op de dag van vandaag nog steeds comfortabel zit, maar die steeds meer begint te verslijten vanaf de buitenkant. Om dit te voorkomen is het handig om te beslissen om de bank te laten bekleden. Dit kan meubelstoffeerder Van Olderen als geen ander. Als familiebedrijf weten wij van de hoed en de rand omtrent het stofferen van verschillende meubelstukken. We zorgen ervoor dat uw meubilair er weer als nieuw uitziet. Maar uiteraard ook als u behoefte heeft aan een nieuwe look. Zonder dat deze versleten zijn, maar omdat u gewoonweg toe bent aan iets nieuws. Neem contact op met Van Olderen in omgeving Gendt.

Welke voordelen u ervaart als klant bij Van Olderen

Als u klant bent bij Van Olderen dan kunt u in Gendt genieten van vele voordelen. Uiteraard heeft de stoffeerder een ruime expertise op het gebied van stofferen van verschillende typen meubels. Maar dat is niet de enige reden waarom klanten voor ons hebben gekozen. Als u beslist om in zee te gaan met Van Olderen, dan ervaart u:

  • Echt vakmanschap
  • Ervaring vanaf 1966
  • Afspraak aan huis
  • 10.000+ stofstalen
  • Snelle productlevering

De mogelijkheden van Van Olderen omtrent stofferen

Wellicht heeft u het idee dat stofferen alleen het bekleden van banken en stoelen uit de huis- of eetkamer behelst. Dit is niet juist, want Van Olderen biedt juist veel soorten diensten waarvoor klanten graag bij ons komen. Zo kunt u vanuit Gendt bijvoorbeeld ook bij Van Olderen terecht voor het stofferen van tuinkussens of kussens voor in de camper of caravan. Maakt u veel gebruik van een bureaustoel? Ook dan kunt u een beroep doen op de expertise van meubelstoffeerder Van Olderen.

Geef uw meubels een nieuwe look door te stofferen

Zijn uw meubels in Gendt toe aan vernieuwing? Dan heeft Van Olderen de juiste materialen om te zorgen dat het zitvlak weer even prettig aanvoelt als toen u het meubel kocht. Dit is fijn omdat u wellicht gehecht bent geraakt aan uw bank omreden zijn grootte of stof. Van Olderen zorgt ervoor dat u weer voor een lange periode kunt genieten van het meubel.

Realiseer snel een afspraak met Van Olderen

Bent u overtuigd en wilt u graag een afspraak maken met Van Olderen om uw bank of stoel te komen bekleden? Of behoeft u nog wat meer informatie omtrent het een of het ander? In alle gevallen kunt u Van Olderen telefonisch bereiken op 06-53810537. U kunt ook een e-mail sturen naar het volgende adres: info@avanolderen.nl. Van Olderen helpt u graag om ook uw meubilair in Gendt te stofferen of te bekleden en deze weer als nieuw te laten zijn.

Maak een afspraak