Meubels stofferen in Zetten

In Zetten toe aan het stofferen van meubels? Kies Van Olderen!

Van Olderen is een meubelstoffeerderij die u graag helpt met het (her)stofferen van uw meubilair uit Zetten. Wellicht denkt u er al langere tijd over na om een stoel te bekleden. Of wellicht is uw bank zo erg aan vervanging toe dat het eigenlijk niet anders kan. In elk geval staat stoffeerder Van Olderen voor u klaar. Het kan natuurlijk ook zijn dat u een nieuwe look aan uw kamer wilt geven, en dat een nieuwe kleur of nieuwe stof op uw bank of stoel daarvoor is wat u wilt. Als u uw wensen aangeeft, zal Van Olderen u hiermee helpen in Zetten.

Wat kan Van Olderen voor u in Zetten stofferen?

Wellicht denkt u bij het woord stofferen alleen aan het bekleden van banken en stoelen voor in de eet- of woonkamer. Dan slaat u de plank mis, want Van Olderen doet nog veel meer dan dat. Wilt u bijvoorbeeld uw caravankussens bekleden? Bootkussens (laten) maken of bekleden? Tuinkussens (her)stofferen? Bureaustoel stofferen? Voor al deze klussen bent u bij Van Olderen aan het juiste adres. Tevens kan Van Olderen in omgeving Zetten zorgen dat doorgezakte meubels als banken of stoelen weer als nieuw voelen. Door gebruik te maken van speciaal materiaal zakt u niet langer meer veg weg in uw meubel.

Waarom kiezen voor stofferen bij Van Olderen?

Van Olderen heeft service hoog in het vaandel staan. Naast de ruime expertise op het gebied van verschillende type meubels stofferen, wordt u als klant ook een grote hoeveelheid aan voordelen geboden. Wanneer u kiest voor Van Olderen, ervaart u in Zetten tevens:

  • Echt vakmanschap
  • Ervaring vanaf 1966
  • Afspraak aan huis
  • 10.000+ stofstalen
  • Snelle productlevering

Kom in contact met Van Olderen vanuit Zetten

Bent u vanuit Zetten geïnteresseerd in de mogelijkheden aangaande de diensten die Van Olderen u biedt? Of heeft u behoefte aan een stukje meer informatie of advies? In alle gevallen kunt u contact opnemen met Van Olderen door te bellen naar 06-53810537, of te mailen naar info@avanolderen.nl. Vervolgens zal Van Olderen een afspraak met u maken om de wens om uw bank of stoel in Zetten te bekleden of te stofferen.

Maak een afspraak